Capital.ba

Dobitak na lutriji dijele sa koleginicom

30.03.2013. / 6:10

dolariMAJAMI, Zaposleni u agenciji za nekretnine na Floridi koji su zajedno uplatili tiket za loto i osvojili milion dolara, dogovorili su da dobitak podijele i sa koleginicom koja nije imala para da učestvuje u kupovini.

Dvanaest zaposlenih u firmi za nekretnine “Keler Vilijams partner” iz Plantejšena, savezna država Florida, dobili su milion dolara na lutriji “Pauerbol” nakon što su skupili novac i zajedno uplatili tiket.

Pozvali su i koleginicu Dženifer Maldonado da im se priključi, ali je ona to odbila, jer je tek nedavno počela da radi tako da nije još primila platu, te joj je suma od 20 dolara bila previsoka.

Pošto su osvojili dobitni tiket podijeli će po 83.000 dolara, a, prema dogovoru, izvjesnu sumu dobiće i njihova koleginica Maldonado.

Iako ne zna o kolikoj sumi je riječ Maldonado kaže da će tim novcem odvesti četvorogodišnjeg sina u “Dizni vorld”.

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!