Capital.ba

Jovanović: Učešće na beogradskom sajmu ispunilo očekivanja

23.02.2013. / 15:48

nada jovanovicBEOGRAD, Predstavljanje turističkih potencijala Republike Srpske na 35. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu ispunilo je, pa i premašilo očekivanja, izjavila je direktor Turističke organizacije Republike Srpske Nada Jovanović.

“Već danas možemo dati generalnu ocjenu, a to je da smo zaista prezadovoljni načinom na koji smo se predstavili, kao i ogromnom zaintersovanošću agencija, turoperatera iz Srbije, ali i iz cijelog svijeta”, rekla je Jovanovićeva medijma iz Republike Srpske.

Ona je istakla da su ostvarni dobri kontakti i da je poslovne partnere na sajmu pronašao čak i brend flaširane vode, koji se prvi put pojavio na sajmu i predstavio – Rajska voda “Heven“ iz Čajniča.

„Mislim da postoji pobuđeno interesovanje za investiranje u oblast turističke industrije, što je nama veoma važno, a nadamo se da će, čim se pojavi mogućnost za ovakve investicije, i Vlada prepoznati interes u ovoj grani, s obzirom na to koliko su tu jeftina kreirana radna mjesta i obezbijeđeno zapošljavanje ljudi“, rekla je Jovanovićeva na štandu Republike Srpske.

Na 35. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, na kojem od 21. do 24. februara učestvuje više od 1.000 izlagača iz 46 zemalja svijeta, turistička ponuda Republike Srpske predstavljena je na zajedničkom štandu u organizaciji Turističke organizacije Republike Srpske i Predstavništva Republike Srpske u Srbiji.

Zajedničko predstavljanje odvija se u saradnji sa Ministarstvom trgovine i turizma i Ministarstvom za ekonomske odnose i regionalnu saradnju Republike Srpske. Srna

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!