Capital.ba

Dinkić i Knežević danas sa rukovodstvom “Al Dahre”

01.02.2013. / 9:22

knezevic-dinkicBEOGRAD, Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srbije Goran Knežević i ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić sastaće se danas u Beogradu sa rukovodstvom kompanije “Al Dahra” iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, a tema sastanka je dalja realizacija aranžmana sa tom kompanijom i nastavak saradnje.

Dinkić i Knežević će se, kako je saopšteno iz Ministarstva finansija i privrede, sastati sa zamjenikom predsjednika “Al Ain holding” i “Al Dahra holding” H.E. Khadimom Abdulom Aldareiem, sa generalnim direktorom “Al Dahre” Housamom Mahmudom i timom stručnjaka iz te kompanije.

Sastanak će biti održan u prostorijama Ministarstva finansija i privrede. Tanjug

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!