Capital.ba

Mercator Banja Luka donirao školski pribor

30.08.2012. / 11:43

BANJALUKA, Mercator Banja Luka je danas uručio donaciju školskog pribora za djecu u stanju socijalne potrebe pri Centru za socijalni rad Banja Luka.

Tokom organizovanog druženja predstavnika Mercatora sa djecom i predstavnicima Centra za socijalni rad u prostorijama Mercator Centra Banja Luka, uručena je donacija školskog pribora za djecu u stanju potrebe pri Centru za socijalni rad Banja Luka.

“Javna ustanova Centar za socijalni rad Banja Luka je od kompanije Mercator primila donaciju za podršku djeci iz porodica u stanju socijalne potrebe koja žive u svojim porodicama i ustanovama dječije i socijalne zaštite.  Sedamdeset paketa školskog pribora biće podijeljeno djeci školskog uzrasta za koje su stručni radnici Centra procijenili da im je ovaj vid podrške trenutno najpotrebniji“ – rekla je Sanja Malić, koordinator za saradnju Centra za socijalni rad.

Kako se navodi u saopštenju, doniranje proizvoda iz školskog programa za djecu u stanju socijalne potrebe  dio je nastojanja  Mercatora Banja Luka da na polju društveno odgovornog djelovanja na praktičan način pomogne rad institucija u zajednicima u kojima posluje. Mercator je i ove godine donaciju  školskog pribora i torbi, obezbijedio u saradnji sa partnerima Gatarić, Silktrade, Talir, Grafotisak i Masterpapir.

“Donacijom  školskog pribora i torbi Mercator Banja Luka će za početak nove školske godine obradovati ukupno stotinu  đaka koji su u podršci Centara za socijalni rad Banja Luka i Kotor Varoš. Danas smo uručili donaciju za djecu iz porodica u stanju socijalne potrebe sa područja Banjaluke, a već sutra ćemo se družiti sa našim sugrađanima u Kotor Varoši kada ćemo donacijom školskog pribora poželjeti srećan početak školske godine tamnošnjim školarcima“, izjavila je prilikom uručenja donacije,  Tatjana Raković, portparol Mercatora Banja Luka.

Mercator od svog dolaska na tržište Republike Srpske redovno učestvuje u humanitarnim akcijama koje za cilj imaju pomoć najugroženijim kategorijama društva, a donacija školskog pribora za djecu u stanju socijalne potrebe je tradicionalna akcija ove kompanije.

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!