Capital.ba

Sutra Međunarodni turnir u odbojci na pijesku “Akvana 2012″

03.08.2012. / 11:20

BANJALUKA,  Drugi Međunarodni turnir u odbojci na pijesku „Akvana Banjaluka 2012“ biće održan za vikend, 4. i 5. avgusta, na pješčanim terenima Vodenog parka „Akvana“.

Kako se navodi u saopštenju, krajnji rok za prijave za glavni žrijeb ističe danas. Ekipe koje se prijave sutra, igraće kvalifikacionu fazu. Do sada je prijavljeno 11 ženskih i devet muških ekipa. Takmičenje počinje sutra u 12 časova, a polufinalni i finalni mečevi u nedjelju, poslije 16.00 časova.

Novčani nagradni fond je 3.500 maraka, a kotizacija za učešće na turniru je 30 KM po ekipi. Prvo mjesto u ženskoj konkurenciji osvaja 900 maraka i pehar, drugo mjesto 400, a treće mjesto 200 maraka. Najbolja muška ekipa dobiće 1.200 maraka i pehar, drugoplasirana 500, a trećeplasirana 300 maraka. Prve tri ekipe u obje konkurencije, osim novčanih nagrada, dobiće i medalje i poklon pakete organizatora.

Ekipe se mogu prijaviti putem telefona 065 673 656; 066 826 662, e-maila: [email protected], [email protected] ili popunom prijavnog obrasca na sajtu www.aquana.ba.

Prošlogodišnji pobjednici prvog Međunarodnog turnira u odbojci na pijesku “Aquana BL 2011”, bili su Drago Teodorović i Žarko Kisić iz Brčkog u muškoj i Splićanka Marina Šamadan i Zagrepčanka Zrinka Šutalo u ženskoj konkurenciji.

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!