Capital.ba

Ministarka Zlatković na konferenciji u Tatrama

18.04.2012. / 16:29

BIJELJINA, U okviru Konferencije turističkih operatera u slovačkom zimskom centru “Jasna” na Tatrama u petak, 20. aprila, biće održano “BiH veče” na kojem će učestvovati i ministarke za turizam u Republici Srpskoj Gorana Zlatković i Federaciji BiH Branka Đurić, rečeno je u Turističkoj organizaciji Republike Srpske.

Radi što bolje promocije turističke ponude Republike Srpske, na Konferenciji će predstavnici Turističke organizacije Srpske, Turističke organizacije grada Banjaluka i Zdravstveno-turističkog centra “Banja Vrućica” predstaviti turoperaterima ponudu najatraktivnijih destinacija u Srpskoj i Banjaluci.

Na konferenciji, koja će biti održana od 20. do 22. aprila, učestvovaće menadžeri turističkih organizacija i osiguravajućih kuća, kao i predstavnici turističkih asocijacija Slovačke, Njemačke, Mađarske i Češke.

Cilj “BiH večeri” jeste promocija turističke ponude BiH, kao i da budu degustirani tradicionalni domaći specijaliteti, te da bude ostvarena uzajamna saradnja turističkih operatera iz srednje Evrope sa turističkim organizacijama u BiH.

Organizator “BiH večeri” je ambasada BiH u Slovačkoj, sa sjedištem u Pragu, u saradnji sa biznismenima iz BiH u Slovačkoj. Osim predstavnika ambasade BiH u Slovačkoj, potvrđeno je i učešće predstavnika Spoljnotrgovinske komore BiH, koja je ujedno i koordinator u organizaciji učešća ministarstava i privrednika iz BiH u oblasti turizma. Srna

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!