Capital.ba

Proizvodnja veća za 25 odsto

21.11.2007. / 16:52

TREBINJE,  Proizvodnja u “Svislion Industriji alata” Trebinje u ovoj godini povećana je za 25 odsto, a ovaj privredni kolektiv sklopio je i značajne ugovore za narednu godinu čime je obezbijeđeno stabilno poslovanje u 2008. godini, rekao je predsjednik Upravnog odbora preduzeća Radenko Drašković.
Na svečanosti povodom Svetog Arhangela Mihaila – krsne slave ovog preduzeća, Drašković je istakao da je okončan težak socijalni program u okviru kojeg je fabriku napustio jedan broj radnika koji su, kako je naglasio, zbrinuti na adekvatan način.

“Proces organizacionog restrukturisanja je završen, pa se u narednoj godini možemo više okrenuti investicijima”, precizirao je Drašković i dodao da se, osim pet već nabavljenih, očekuju nove savremene mašine za brži i lakši proces proizvodnje.

Share Tweet Preporuči

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!