Capital.ba

Hypo Banja Luka slavi jubilej i daruje klijente

05.04.2012. / 11:51

BANJALUKA, Hypo Alpe-Adria-Bank Banja Luka počela je obilježavanje vrijednog jubileja, deset godina prisustva na  tržištu Republike Srpske. Tim povodom Hypo banka pripremila je posebnu slavljeničku ponudu tokom mjeseca aprila za svoje sadašnje i buduće klijente.


Svi klijenti banke, fizička lica, koji se u pomenutom periodu odluče za uzimanje dozvoljenog prekoračenja, otvaranje trajnog naloga, internet bankarstva, zakup sefova do tri mjeseca, Hypo Visa poklon kartice kao i nekog od pet kreditnih proizvoda iz ponude, biće oslobođeni jednokratnih naknada.

Klijenti banke koji imaju deset i više proizvoda biće oslobođeni naknade vođenja transakcionog računa narednih godinu dana. Banka je povodom svog jubileja pripremila i poseban štedni proizvod  “Hypo 10”, oročenu štednju na deset mjeseci sa fiksnom kamatnom stopom od visokih 4 odsto.
Takođe, u okviru ove ponude Hypo banka posebno će obilježiti 17. april, dan kada je Hypo zvanično došao na domaće tržište prije deset godina. Svi klijenti banke koji su rođeni na  ovaj dan dobiće poklon iz promotivnog materijala banke, dok će posebne poklone dobiti najmlađe štediše koji su rođeni u mjesecu aprilu 2002.
 Ujedno, 17. aprila banka će organizovati i posebnu internet aukciju štednje, dok će sve transakcije obavljene na taj dan preko internet bankarstva Hypo banke biti besplatne.

Deseti rođendan Hypo Alpe-Adria-Bank a.d. Banja Luka želimo obilježiti kako i dolikuje – uz poklone i u slavljeničkom raspoloženju. Naš jubilej je povod da svojim klijentima, od kojih su neki već cijelu deceniju sa nama,  pokažemo kako smo uvijek uz njih te šta smo to, kao najveća banka na tržištu Republike Srpske, postigli u proteklih deset godina“, izjavio je Goran Babić, izvršni direktor Hypo Alpe-Adria-Bank Banja Luka.
 Od 2002. godine, kada je Hypo banka došla na domaće tržište, do danas, ova banka je odobrila preko 2,6 milijardi KM kredita za stanovništvo i privredu te u roku od deset godina postala najvećom  bankom u RS i jednom od najuspješnijih na tržištu BiH.

U pomenutom periodu Hypo banka je isplatila 122 miliona KM kamate na štednju i depozite građanima, privredi i javnom sektoru Republike Srpske, što je dodatna potvrda njenog strateškog značaja za ekonomiju RS. Takođe, uporedo sa poslovnim uspjesima Hypo banka je bila pionir promocije društveno-odgovornog poslovanja donirajući preko pola miliona KM finansijskih sredstava institucijama i udruženjima koje vode računa o vaspitno-obrazovnom razvoju djece i njihovoj zdravstvenoj i socijalnoj zaštiti.
Zajedno sa preko 200 hiljada naših klijenata stvorili smo jednu od najvažnijih kompanija u Republici Srpskoj. Pred nama je uzbudljiva budućnost, a naš glavni cilj je povezati naše klijente sa uspjehom, te im omogućiti da svoje ambicije pretoče u stvarne projekte. Nastavljamo pružati podršku građanima lokalnih zajednica u kojima poslujemo. Ove godine izdvojili smo oko 150 hiljada KM koje planiramo da usmjerimo ka brojnim institucijama i udruženjima građana širom RS, te na prigodan način obilježimo deset godina našeg poslovanja”, zaključio je Babić.
 Više informacija o posebnoj ponudi proizvoda i usluga te proslavljanju jubileja Hypo banke Banja Luka i na internet stranici: www.hypo-alpe-adria.rs.ba

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti