Capital.ba

HPK: Podsticaje treba isplatiti odmah

22.03.2012. / 16:01

ZAGREB, Hrvatska poljoprivredna komora (HPK) predlaže isplatu podsticaja sada, za vrijeme sjetve, kada je poljoprivrednicima najpotrebnije, jer isplata nakon sjetve ne bi bilo racionalno iskorištavanje budžetskih sredstava, poručili su predstavnici Poljoprivredne komore.

“Poljoprivrednici više nemaju vremena da čekaju, oni ne mogu da rade na dug, idealno je vrijeme za pripremu sjetve i poljoprivrednicima su sredstva nužna”, rekao je zamjenik predsjednika HPK Frane Ivković.

Hrvatska poljoprivredna komora više puta je poslala zahtjev Ministarstvu poljoprivrede i tražila sastanak, ali iz ministarstva se nisu odazvali, prenose agencije.

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!