Capital.ba

Dodik sutra sa ekonomskim stručnjacima

09.02.2012. / 16:34

BANJALUKA,  Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik organizovaće sutra u Banjaluci konsultativni sastanak sa ekonomskim stručnjacima  i članovima Vlade Republike Srpske.

 

Sastanak je posvećen aktuelnoj ekonomskoj situaciji u Republici Srpskoj i BiH, sa posebnim osvrtom na uticaj svjetske ekonomske krize na prilike u RS i BiH.

U saopštenju iz kabineta predsjednika RS navodi se da će sastanak biti održan u Palati Republike sa početkom u 11.00 časova.  Srna

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

    Komentari na članak: Dodik sutra sa ekonomskim stručnjacima

    1. bosman

      Sigurno su mu gosti ekonomski stručnjaci koji su pravili (ne)realne ekonomske politike svih proteklih godina za masne pare. Trla babalan da joj prođe dan, a naročito u ovo zimsko vreme. Bolje bi bi lo našem predsedniku da je otišao na skijanje i popravio krvnu sliku na Kopaoniku, da ne izgleda blijedo na pres konf.