Capital.ba

U Loznici poskupjeli voda i grijanje

25.12.2011. / 8:50

LOZNICA, Javno komunalno preduzeće Vodovod i kanalizacija iz Loznice dobilo je saglasnost Gradskog vijeća za povećanje cijene usluga za 15 odsto, saopšteno je iz tog preduzeća.

Prema novom cjenovniku, koji će se primjenjivati sa naplatom decembarskih računa, kubni metar vode za domaćinstva sa priključenjem na kanalizacionu mrežu koštaće 59,70 a za firme 178,78 dinara.

Prethodno poskupljenje vode bilo je u januaru za 7,8 odsto.

Sekundarna vodovodna mreža na lozničkom području, duga je 700 kilometara i ima oko 27.000 vodovodnih priključaka. Od ovog mjeseca u Loznici je poskupjelo i grijanje za 12,64 odsto.

Grijanje stambenog prostora po kvadratnom metru sada košta 83,45 a poslovnog prostora 174,18 dinara.

Javno komunalno preduzeće Toplana obezbjeđuje daljinsko grijanje za 210.000 kvadrata stambenog i poslovnog prostora u Loznici i Banji Koviljači. Beta

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!