Capital.ba

Telekom Austrija ne otkriva strategiju u pregovorima

07.04.2011. / 11:36

BEOGRAD, Telekom Austrija pregovara sa Vladom Srbije o poboljšanju ponude za kupovinu Telekoma Srbije i još nije utvdio konačnu odluku, potvrđeno je danas u austrijskoj telekomunikacionoj kompaniji.
Juta Mosbah zadužen za komunikacije u grupi Telekom Austrija rekao je da kompanija nije u poziciji da otkriva strategiju u pregovorima sa Vladom.

“Međutim, mogu da potvrdim da analiziramo mogućnosti i da je naš tim počeo pregovore sa srpskom vladom”, kazao je Mosbah.

Telekom Austrija je na tenderu za 51 odsto Telekoma Srbije jedini dostavio ponudu sa cijenom od 950 miliona evra uz investicije od 450 miliona evra. Beta

Share Tweet Preporuči

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!