Capital.ba

Otvaranje Mini Maxi marketa u Laktašima

05.04.2011. / 15:06

LAKTAŠI, Kompanija Delta Maxi Banjaluka otvoriće u četvrtak 7. aprila prvi Mini Maxi market u Laktašima.Mini Maxi market u Laktašima se prostire na 200 kvadratnih metara, a kupcima će ponuditi više od 5.000 proizvoda najpoznatijih domaćih i svjetskih proizvođača.

Prvi Mini Maxi market u Laktašima nalazi se u Karađorđevoj bb.

Pored prijatnog ambijenta kupce očekuje veoma bogat asortiman robe koji će zadovoljiti i one najizbirljivije. Posebno se ističe Maxi pijaca sa raznovrsnom ponudom voća i povrća kao i Maxi pekara koja potrošačima svakodnevno nudi bogat asortiman uvijek svježeg hljeba i peciva.

U objektu je zaposleno 18 radnika.
Povodom otvaranja Mini Maxi marketa u narednih sedam dana potrošače očekuje specijalno sniženje do 40 odsto za grupu najprodavanijih proizvoda, kao i brojne promocije i vrijedni pokloni.

Otvaranje Mini Maxi marketa u Laktašima predviđeno je za 12 časova, dok svečano otvaranje za goste i medije počinje u 11 časova.

Pokloni  za potrošače

Samo na dan otvaranja Mini Maxi nagrađuje najsrećnije kupce. Tako 100-og kupca očekuje električni nož, 200-og fen za kosu, 300-og sokovnik, 400-og digitalni fotoaparat dok će 500-ti kupac na poklon dobiti kameru.

Donacija

U želji da pomogne lokalnoj zajednici i unaprijedi rad organizacija od javnog značaja kompanija Delta Maxi Banjaluka pokloniće tehničku opremu Omladinskom centru Laktaši.

PRILOG:AKCIJA

Share Tweet Preporuči

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!