Capital.ba

CRHOV na novoj adresi u novim prostorijama

10.02.2011. / 15:45

BANJALUKA, Centralni registar hartija od vrijednosti Banja Luka od 15. februara će sve svoje usluge ponuditi na jednom mjestu, na novoj adresi u Ulici Sime Šolaje broj 3 u Banjaluci (lokacija kod bivšeg bioskopa ‘’Kozara’’). 
„Prelazak u novi poslovi prostor, omogućio nam je da naše cjelokupno poslovanje objedinimo na jednoj lokaciji i tako učinimo lakše dostupnim naše usluge svim klijentima”, rekla je direktor CRHOV Jasminka Đukić
Na novoj adresi je i šalter Centralnog registra na kome se usluge pružaju fizičkim licima, a koji se do sada nalazio u Ulici Jovana Dučića bb, kod Medicinske elektronike.

.

Sve na jednom mjestu

„Sada će i fizička i pravna lica sve sektore Centralnog registra kao i šalter moći pronaći na jednom mjestu i efikasnije obaviti posao zbog kojeg su došli. Ovaj podatak biće od najvećeg značaja za fizička lica koja  imaju potrebu za otvarenjem vlasničkog računa, za izvodom o stanju na svom računu hartija od vrijednosti ili za promjenom nekog od ličnih podataka (ime i prezime, ime roditelja, matični broj, adresa, bankovni račun)“, ističe Đukić.

S obzirom da su se usluge pružale na dvije lokacije dešavalo da klijenti CRHOV dođu na adresu, na kojoj im se određena usluga ne može pružiti. Sada objedinjavanje svih poslovnih aktivnosti na jednoj adresi, klijentima ćemo, kažu u CRHOV, obezbijediti da brže i lakše realizuju svoje zahtjeve.

 Na veb strani www.crhovrs.org korisnici mogu saznati nove brojeve telefona koji su im neophodni za komunikaciju  sa Centralnim registrom.

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

    Komentari na članak: CRHOV na novoj adresi u novim prostorijama

    1. lemi

      htio si reci, da, su digli kredit od IRB i da znatan dio prostora iznajmljuju?

    2. crepulja

      Jaco, sto ne pricas o tom kako ces vracati kredit IRB koji ste naravno vezom uspjeli dobiti za gradnju tog objekta. Koliko u toj zgradi, ciju ste vi ukupnu gradnju finansirali, ima ukupne a koliko povrsine CRHOV a koliko vase licno a i drugih fizičkih lica i imate li u prizemlju kvadrat povrsine kako bi fizicka lica mogla obavljati taj posao za kojeg samo vi kazete da je eto znacajan , a kojeg zasigurno u skorije vrijeme nece ni biti . Sve u svemu Jasna ti dobro prodje ali nije iskljuceno da ce neko sigurno morati mnoge stvari u vezi gradnje tog objekta objasniti.

    3. Bimbo

      Ima se, moze se…