Capital.ba

Vlaisavljević novi direktor “JAT-a”

25.10.2007. / 16:38

BEOGRAD, Vlada Srbije danas je imenovala Sašu Vlaisavljevića za generalnog direktora Javnog preduzeća za vazdušni saobraćaj “JAT ervejz”.

U saopštenju Kancelarije Vlade Srbije za saradnju s medijima navodi se da je Vlada donijela Uredbu o premiji za duvan u listu za 2007. godinu, kao i Uredbu o izmjeni Uredbe o privremenom ograničenju izvoza određenih vrsta robe.

Na sjednici je utvrđen Prijedlog zakona o potvrđivanju Ugovora o garanciji između Srbije i Evropske investicione banke za sanaciju mosta “Gazela” u Beogradu.

Vlada je utvrdila i Prijedlog zakona o zaštiti od jonizujućih zračenja i o nuklearnoj sigurnosti, kao i Prijedlog zakona o zaštiti od nejonizujućih zračenja.

Data je saglasnost na Odluku o izmjeni Statuta Akcijskog fonda Republike Srbije.

Na sjednici je usvojena Informacija o potrebi usvajanja Programa dodjele sredstava za podsticanje izvoza putem uspostavljanja i sertifikacije sistema upravljanja kvalitetom prema standaradu ISO za 2007. godinu.

Vlada je usvojila Informaciju o saradnji sa Evropskom patentnom organizacijom i o cjelishodnosti pristupanja Srbije Konvenciji o izdavanju evropskih patenata, navodi se u saopštenju.

Share Tweet Preporuči

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!