Capital.ba

U sljedećih pet godina kupuju 1.241 vozilo

13.11.2010. / 8:45

ZAGREB, U sljedećih pet godina Vlada Hrvatske za sopstvene potrebe, kao i za potrebe Državne geodetske uprave i Državne uprave za zaštitu i spasavanje nabaviće o trošku poreskih obveznika 1.241 vozilo, odlučeno je na sjednici Vlade zatvorenoj za javnost.

U šturom obavještenju, koje se može vidjeti na vladinoj službenoj stranici, data je saglasnost većini ministarstava, Državnoj geodetskoj upravi i Državnoj upravi za zaštitu i spasavanje za preuzimanje obaveza na teret sredstava državnog budžeta Hrvatske za period od 2010. do 2015. godine, za najam 1.241 vozila putem operativnog lizinga s ostatkom vrijednosti, prenose agencije.
– Kako će se pojedinačni ugovori potpisivati na period od tri do pet godina, potrebna sredstva planiraju se kroz više budžetskih godina – stoji u saopštenju sa zatvorene sjednice.

Share Tweet Preporuči

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!