Capital.ba

Mercator Laktaši peti objekat društva M-BL

02.11.2010. / 16:00

LAKTAŠI,  U Laktašima je danas otvorena prodajna jedinica Mercator Laktaši , a povodom otvorenja nove prodajne jedinice Mercatora kupci su danas uživali u brojim iznenađenjima – duplim Pika bodovima, gratis kupovinama koje su obradovale svakog 50-og kupca, poklon iznenađenjima te degustacijama i promocijama.

Prilikom otvorenja nove poslovne jedinice kompanija M-BL d.o.o. uručila je donaciju Centru za socijalni rad Laktaši. Paketi sa prehrambenim i higijenskim proizvodima u narednih nekoliko dana naći će se u kućama 20 porodica sa područja opštine Laktaši.

 „Srdačno se zahvaljujem u ime naših korisnika Mercatoru na uručenoj donaciji. JU Centar za socijalni rad Laktaši će pakete podijeliti najugroženijim tj. starim licima koji nisu sposobni za rad, a korisnici su prava iz oblasti socijalne zaštite i jednoj višečlanoj socijalno ugroženoj porodici sa petero djece. Nadam se da će ovakav primjer podstaknuti i druge potencijalne donatore“, rekla je direktorica JU Centra za socijalni rad Laktaši,  Branka Ostojić

„Doprinos kroz društveno odgovorno djelovanje i aktivno učešće u životu lokalne sredine je jedna od aktivnosti Mercatora Banja Luka od samog osnivanja“ – istakla je tokom svog obraćanja gđa Tatjana Raković, portparol Mercatora Banja Luka dodavši da je poslovanje Mercatora Banja Luka  uvijek usmjereno na konkretne akcije kojima se pomaže rad zajednica u kojoj Mercator djeluje.

Raković je rekla da je korporativna kultura i visoki standardi u poslovanju nešto što se jednako primjenjuje na svim poljima  djelovanja Mercatora.

Share Tweet Preporuči

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!