Capital.ba

Pred početak glavne sezone – cijene 20 do 30 odsto više

27.05.2008. / 8:45

BUDVA, Cijene u budvanskim kafićima i lokalima su, pred sam početak glavne turističke sezone, skočile za 20 do 30 odsto u odnosu na prošli mjesec.
 Cijene po kafićima su različite, jer su u onima uz samu obalu znatno više u odnosu na one koji su udaljeniji od mora. Tako espreso kafa na plaži košta 1,5 evra, a koka kola i slični napici od 1,8 do 2,8 evra.
 Ljubitelji piva ovoga ljeta će za taj napitak morati da plate od dva do 4,5 evra, u zavisnosti od položaja lokala. Flašica kisele vode dostigla je cenu od 1,3 evra, a kugla sladoleda i do jednog evra.
 Ukoliko želite cjeđeno voće, za to ćete morati da izdvojite 3-4 evra, a porcija sezonskog voća košta 3,5, pa i do osam evra. Kolači su od 1,8 do čak pet evra.
 Ne treba zaboraviti da će cijene u lokalima koji će ovoga ljeta imati živu muziku biti još 10 do 20 odsto više u večernjim satima.
 Ugostitelji na Budvanskoj rivijeri povećanje cijena pokušavaju da opravdaju poskupljenjem svih ostalih usluga, što neminovno utiče i na njihov rad.

Share Tweet Preporuči

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!