Capital.ba

Verica Kalanović: Veća pomoć nerazvijenim opštinama

30.03.2010. / 17:45

BUJANOVAC, Ekonomska i socijalna situacija u Bujanovcu, Preševu i ostalim opštinama na jugu Srbije je izuzetno teška, čak dramatična, zaključeno danas na tribini u Bujanovcu.
Ministarka za Nacionalni investicioni plan Verica Kalanović je istakla da država, ne samo preko Fonda na čijem je čelu, ulaže u taj kao i svaki drugi dio Srbije u skladu s mogućnostima.

“Istina je da država mora više da vodi računa o sopstvenom ravnomernom razvoju, a to znači da više ulaže i u južnu Srbiju, ali je takoše istina da odavde, iz ovih opština, moraju da budu snažnije inicijative i privrednika i lokalnih samouprava”, dodala je ona.

Predsjednici opština Bujanovac i Preševo, Šaip Kamberi i Ragmi Mustafa istakli su da u cjelini gledano, mogu da budu zadovoljni nivoom brige NIP-a prema jugu Srbije.  Tanjug

Share Tweet Preporuči

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!