Capital.ba

Zgrada Aeroinženjeringa na prodaju

27.05.2011. / 12:03

BEOGRAD, Agencija za privatizaciju Srbije objavila je da će putem neposredne pogodbe sa kupcem ponuditi na prodaju poslovnu zgradu Aeroinženjeringa na Novom Beogradu.
Neposredna pogodba u cilju određivanja konačne cijene održaće se 14. juna.
Minimalna cijena određena za ovaj objekat koji će biti ponuđen zajedno sa pripadajući kancelarijskim namještajem, opremom, sitnim inventarom i vozilima je 800 miliona dinara.

Procjenjena vrijednost imovine, prema oglasu koji je danas objavila Agencija, iznosi 2,41 milijardi dinara. Poslovna zgrada Aeroinženjeringa nalazi se u Bulevaru Nikole Tesle.

Pravo na učešće u kupovini imaju sva pravna i fizička lica koja uplate 50.000 dinara, uvećano za iznos PDV radi učešća u postupku prodaje.

Neposrednu pogodbu sprovešće stečajni upravnik koji će otvoriti pristigle ponude i odbaciti one koje sadrže cijenu manju od minimalne cijene. On će proglasiti kupca ukoliko je najviše ponuđena cijena iznad 50 odsto od procjenjene vrijednosti predmeta prodaje.  Tanjug

Share Tweet Preporuči

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

    Komentari na članak: Zgrada Aeroinženjeringa na prodaju

    1. DJORDJE -ZEMUN

      DOGOVORENA CENA JE PLJACKA IMOVINE NAS KOJI SMO TU RADILI