ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Popusti na namještaj u “Simpu”

Objavljeno u TRGOVINA

BEOGRAD,  U svim salonima kompanije “Simpo” u toku je akcija prodaje namještaja uz popuste i do 30 odsto.Kako kažu u ovoj kompaniji, cilj akcije je da do kraja avgusta omoguće kupcima da pod povoljnim uslovima kupe najkvalitetniji domaći namještaj.

Popuste prilikom kupovine mogu ostvariti i građani koji namještaj žele da kupe subvencionisanim potrošačkim kreditima.

Umjesto da pad dinara i ekonomsku krizu pokušaju da iskoriste za podizanje cijena, u našoj najuspješnijoj kompaniji za proizvodnju namještaja “Simpo” iz Vranja, odlučili su se da građane obraduju, kako kažu, vrućim ljetnjim popustima.

Cijene nekih proizvoda niže su i za trećinu, objašnjava direktor “Simpovog” poslovnog centra Beograd Srba Manasijević.

“Mi dugo nismo povećavali cijenu proizvoda, sad idemo sa ovom akcijom gdje se znatno povećava popust na plaćanje u gotovom. I još jedna napomena, da ti proizvodi poslije ove akcije više neće biti na domaćem tržištu, već će biti u programu za izvoz”, kaže on.

U “Simpu” kažu da popusti važe i za građane koji namještaj kupuju subvencionisanim kreditima. Od uvođenja ovih kredita prodaja namještaja je osjetno povećana.

“Ova akcija ide u prilog tome. Znači mi kada građanin dođe da kupi nešto za subvencionisani kredit, to je nama uplata u kešu, banka nam uplati u gotovini, a mi za uplatu u gotovini odobravamo ove dodatne popuste”, objašnjava Manasijević.

“Simpo” je kompanija koja je veliki izvoznik, posebno u zemlje zapadne Evrope. Udeo izvoza u ukupnoj prodaji sve je veći zbog pada vrijednosti dinara koji negativno utiče na prodaju namještaja u Srbiji.

“Jeste da uvoz poskupljuje proizvodnju jer inputi su iz uvoza pa ih pad dinara čini skupljim, ali s druge strane, izvozne cijene su te koje na neki način to nadomjeste”, kaže Manasijević.

Akcija “Vrući popusti” traje u svim prodajnim salonima “Simpa” u Srbiji, do 31. avgusta, a količina robe je ograničena.

Komentari |


Komentari (0)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+