ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Podrška Strahinji Baševiću za direktora ŠG “Romanija”

Objavljeno u PRIVREDA

SOKOLAC,  Udruženje drvoprerađivača Sokolac daje podršku inženjeru šumarstva Strahinji Baševiću za izbor na mjesto direktora Šumskog gazdinstva “Romanija”.

Peticiji podrške Baševiću potpisala su 24 predstavnika privrednih društava i drvoprerađivačkih pogona iz ove lokalne zajednice.

“Bašević je na funkciji vršioca dužnosti direktora Šumskog gazdinstva `Romanija` sa Sokoca za kratko vrijeme, koliko obavlja taj posao, uveo red u isporuci sirovine, vodeći računa da svi drvoprerađivači sa područja opštine imaju redovno snabdijevanje u granicama mogućnosti gazdinstva”, rekao je za Srnu Radivoje Čajević iz Upravnog odbora Udruženja.

On ističe da je Bašević uspostavio saradnju sa Udruženjem na ravnopravnim osnovama i uz puno poštovanje drvoprerađivača opštine Sokolac kao nosilaca razvoja ove lokalne zajednice.

“Spremni smo da razgovoramo sa predstavnicima Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske i Javnog preduzeća `Šume Reublike Srpske` o rješavanju ovog pitanja”, naglasio je Čajević.

Drvoperađivači opštine Sokolac ranije su i protestovali da bi iskazali neslaganje predlaganim rješenjima za funkciju direktora Šumskog gazdinstva. Srna

Ključne riječi:  , , , ,

Komentari |


Komentari (0)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+