ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Dodik: Razgovori s MMF-om o Banci Srpske

Objavljeno u FINANSIJE

dodikBANJALUKA, Predsjednik Republike Srpske, Milorad Dodik istakao je kako će delegacija Republike Srpske u razgovorima sa MMF-om razgovarati i o aktivnostima vezanim za Banku Srpske.

Poručio je da će depoziti biti sačuvani i da gubitaka neće biti.

– Činimo sve da obezbijedimo dovoljno sredstava da budžet bude likvidan. Mislim da i razgovori sa MMF-om treba da dugoročno stabilizuju pritisak na sam budžet, rekao je Dodik.

-U Srpskoj funkcioniše sistem, funkcioniše budžet, funkcioniše Vlada i mi nemamo tu problema, rekao je Dodik novinarima u Banjaluci. RTRS

Ključne riječi:  , ,

Komentari |


Komentari (5)

 • Djuro bot

  I to da vidimo Predsjednice

 • Gotov je

  Ha ha vidimo se na trgu pa ces vidjeti sta funkcionise

 • Patriota

  Ja vjerujem u ono sto predsjednik izjavi i on stoji iza svojih obecanja to je moje licno misljenje jer ima dosta toga sto je izjavio i ispunio je…Bila bi prava sramota za jednu republiku ako unisti tolike milione onda nema sigurnosti u finansijski sektor i trebali bi svi u RS da povuku svoj novac sa racuna svih banaka pa da stopiraju cijeli sistem jer sve sto se vrti to se vrti narodnim parama…

  • Razum ispred patriotizma

   Da je puno toga izjavljivao, što jeste, jeste. Nešto se ne sjećam šta je to ispunio, a da je bilo u interesu običnog naroda, pa bih molio da me neko podsjeti. Napomena: uzimanje kredita koje će narod vraćati sa kamatama nije u interesu naroda.

  • falcon

   Eee moj patriJota, al si naivan. Šta je to obećao pa ispunio???

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+