Capital.ba

Dinar miruje, kurs 118,35

17.01.2019. / 9:27

BEOGRAD, Dinar nastavlja mirovanje prema evru na približno istom nivou kao juče i zvanični srednji kurs iznosi 118,3533 dinara za evro, objavila je Narodna banka Srbije.

Dinar na mesečnom i godišnjem nivou imanepromenjenu vrednost prema evru, dokje u odnosu na početak 2019. godineslabiji za 0,1 procenat.

Indikativni kurs dinara prema dolaru je oslabio danas za 0,1 posto na 103,8187 dinara za dolar.

Dinar je prema dolaru na mesečnom nivou jači za 0,8 odsto, na godišnjem slabiji za 6,9 procenata, a od početka godine je u padu za 0,4 posto.

NBS je prodala na međubankarskom deviznom tržištu od početka godine ukupno 45 miliona evra kako bi ublažila prekomerne dnevne oscilacije kursa

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!