ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Bingo preuzima jedan od objekata Konzuma u Zenici

Objavljeno u PRIVREDA, TRGOVINA

SARAJEVO, Povjerenik Vlade Republike Hrvatske za Agrokor Ante Ramljak rekao je prilikom posjete Sarajevu da su u toku pregovori s domaćim lancima o preuzimanju pojedinih Konzumovih prodavnica, te najavio kako će tuzlanski Bingo uskoro preuzeti prodavnicu i radnike iz Konzuma u Zenici. 

Zvanične potvrde iz firme Bingo Tuzla o ovoj transakciji nema, a zenički kaportal izvještava, pozivajući se na neslužbene izvore, da će umjesto prodavnice Konzum u shoping centru Džananović uskoro početi raditi hipermarket Bingo.

Ramljak je potvrdio da će za dva do tri mjeseca biti poznato koliko Konzum ima nerentabilnih prodavnica, dodajući da restrukturisanje “neće nužno voditi zatvaranju prodavnica i otpuštanju ljudi”. Seebiz

Ključne riječi:  , , ,

Komentari |


Komentari (0)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+