ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Apple u Kini otvara dva nova centra za istraživanje i razvoj

Objavljeno u TELEKOMUNIKACIJE i IT

SAN FRANCISCO,  Apple je objavio kako će u Kini otvoriti svoja dva nova centra za istraživanje i razvoj.

Novi centri će biti smješteni u Šangaju i Suzhou te će pridružiti postojećim Appleovim centrima koji se nalaze u Pekingu i Shenzhenu. Uz otvaranje novih centra ide i investicija na kinesko tržište vrijedna oko 3,5 milijardi juana.

Glavni cilj kompanije iz Cupertina biće ostvarivanje saradnje s lokalnim partnerima i stvaranje kvalitetnog tima koji će biti zadužen za razvoj naprednih tehnologija.

Takve zaposlene planira se pronaći u akademskim krugovima, među talentiranim pojedincima koji su tek diplomirali (na primjer na Univerzitetu u Pekingu, Univerzitetu Tsinghua ili Univerzitetu  Jiao Tong u Šangaju. Hina

Ključne riječi:  , , ,

Komentari |


Komentari (0)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+