ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Akcize na gorivo će biti izjednačene

Objavljeno u ENERGETIKA

BEOGRAD, Vlada Srbije utvrdila je prijedlog za izmjene zakona o akcizama, kojim je predviđeno da akcize na naftne derivate budu izjednačene, u skladu sa preporukama Evropske komisije, rečeno je u Vladi Srbije.
Taj prijedlog će tokom naredna dva dana biti razmotren u Briselu sa predstavnicima Evropske komisije.

U Vladi nisu mogli da iznesu detalje tog prijedloga i na koji način će akcize na naftne derivate biti izjednačene.

Potpredsjednik Vlade za evropske integracije Božidar Đelić razgovaraće sutra sa evropskim zvaničnicima u Briselu o pitanju primjene različitih akciza na naftne derivate u Srbiji i rješavanje tog pitanja, rečeno je ranije danas u kabinetu potpredsjednika Vlade.

Đelić će u Briselu predvoditi delegaciju Srbije na zasjedanju Odbora za praćenje primjene Prelaznog trgovinskog sporazuma. Tanjug

Komentari |


Komentari (0)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+