Capital.ba

Igor Jovičić novi predsjednik Uprave Atos Bank

01.08.2022. / 13:24

BANJALUKA – Novi predsjednik Uprave Atos Bank Banja Luka je Igor Jovičić, saopšteno je iz ove banke.

Igor Jovičić, FOTO: Atos Bank

Naime, Nadzorni odbor je, uz saglasnost Agencije za bankarstvo Republike Srpske imenovao Jovičića za novog predsjednika Uprave, a mandat mu počinje 1. avgusta, odnosno danas.

Igor Jovičić iza sebe ima dugogodišnje bankarsko iskustvo, a više od 16 godina obavljao je rukovodeće menadžerske pozicije u oblasti finansija, bankarskog tržišta i korporativnog bankarstva.

Tokom bogate profesionalne karijere u bankarskoj industriji više od šest godina bio je i član Uprave i izvršni direktor Nove Banke  Banja Luka.

„Velika mi je čast i zadovoljstvo zbog ovog imenovanja, koje sa sobom nosi profesionalni i lični izazov, ali i novo iskustvo.  Vjerujem da ću opravdati ukazano povjerenje, te da ću svojim znanjem i iskustvom zajedno sa svojim kolegama dodatno unaprijediti poslovanje Atos banke. U ovoj Banci imamo odličan tim ljudi, te sam siguran da ćemo uspjeti ispuniti sve važne ciljeve, te našim klijentima ostati pouzdan i jak finansijski partner”, izjavio je ovim povodom Jovičić.

Poslovne aktivnosti Atos Banke su usmjerene na konstantan razvoj i digitalizaciju bankarskih usluga, prateći savremene trendove poslovanja. Atos Bank a.d. Banja Luka nastavlja graditi dugoročne i harmonične odnose sa klijentima, koji su im na prvom mjestu, saopšteno je iz banke.

CAPITAL

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti