Capital.ba

BiH na sajmu “Ekspo real 2012”

02.10.2012. / 14:00

SARAJEVO, Agencija za promociju stranih ulaganja u BiH /FIPA/ organizovaće prezentaciju investicionih projekata BiH na vodećem međunarodnom sajmu „Ekspo real 2012“ u Minhenu, koji će biti održan od 8. do 10. oktobra. Riječ je o međunarodnom trgovinskom sajmu investicija i nekretnina,koji je najvažniji događaj u Evropi koji pruža mogućnost poslovnih susreta, umrežavanja i značajnih poslovnih kontakata u oblasti investicija i nekretnina.

Očekuje se da će ove godine sajam okupiti više od 1.600 izlagača uključujući menadžare i zvaničnike zadužene za razvoj projekta, arhitekte i planere, korporativne menadžere nekretnina kao i predstavnike ekonomskih regiona i gradova, saopšteno je iz Fipe.

Na sajmu se očekuje 19.000 eksperata, 1.600 izlagača iz 34 zemlje, 6 izložbenih paviljona kao i 1.096 predstavnika medija.

„Ekspo real“ je najveći sajam poslovnih nekretnina i investicija. Ove godine na sajmu će se predstaviti konsultantska preduzeća za nekretnine, revizorske kuće, advokatske kancelarije, poreski konsultanti, ekonomski regioni, gradovi i opštine, investitori, mediji , udruženja, arhitektonski i projektni biroi i agencije nekretnine.

Glavnih 10 zemalja izlagača su Njemačka, Austrija, Poljska, Holandija, Švajcarska, Velika Britanija, Francuska, Češka, Luksemburg, Rusija , a osim njih kao takođe jaki izlagači i učesnici su Sjeverna Irska i SAD.

Tokom sajma biće organizovani seminari i forumi na kojima će se razgovori sa stručnjacima za nekretnine, političarima i predstavnicima medija.

Share Tweet Preporuči

Tagovi:

Povezane vijesti