Capital.ba

Djed Mraz sa penzionerima

30.12.2009. / 14:01

djed mrazŠAMAC, U opštini Šamac danas je organizovan prijem za 37 penzionera, nekadašnjih radnika opštinske Administrativne službe, kojima je Djed Mraz podijelio skromne poklone, a opština donirala po 50 KM.

Prijem za penzionere upriličili su načelnik opštine Savo Minić i predsjednik Skupštine opštine Predrag Marinković, a čestitkama za predstojeće praznike pridružio se i koordinator Administrativne službe Simo Zarić.

Pozdravljajući prisutne, načelnik opštine Savo Minić istakao je da je ova godina bila jedna od najtežih fiskalnih godina i izrazio nadu da će 2010. godina biti mnogo bolja.

Minić je rekao da je prijem za penzionere postao tradicija i da im se na taj način želi pokazati da nisu zaboravljeni i da su njihove sugestije uvijek dobro došle

Share Tweet Preporuči

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!