Capital.ba

Zora Vidović kupila auto od 93.000 KM

20.09.2021. / 11:37

BANJALUKA – Ministarstvo finansija RS, na čijem se čelu nalazi Zora Vidović, kupilo je za 93.000 KM službeni automobil od banjalučkog preduzeća „Auto – komerc V.S.“, koje je ovlašćeni prodavac „škoda“ vozila.

zora vidović

Foto: Goran Šurlan /RAS Srbija

Tender za nabavku novog automobila Ministarstvo finansija RS raspisalo je polovinom prošlog mjeseca, a procijenjena vrijednost bila je 82.000 bez PDV-a.

Na tender je stigla jedna ponuda, a cijena koju je ponudio „Auto – komerc V.S.“ bila je nešto niža od procijenjene, odnosno 79.487 KM bez PDV-a.

„Sa izabranim ponuđačem biće zaključen ugovor o nabavci  automobila za potrebe Ministarstva finansija, a prema uslovima iz tenderske dokumentacije i najpovoljnije ponude“, navedeno je u rješenju o izboru najpovoljnijeg ponuđača.

Inače, tenderskom dokumentacijom tražen je automobil metalik crne boje, proizveden ove godine, sa kožnim sjedištima i zatamnjenim zadnjim staklima.

Od minimalne opreme, Zora Vidović je zahtijevala automobil sa elektronskim sistemom stabilnosti, grijana prednja i zadnja sjedišta, električno otvaranje i zatvaranje prtljažnika, samozatamljujuće unutrašnje ogledalo, bočne zračne jastuke i zračne zavjese naprijed i nazad, zračni jastuk za koljeno vozača…

CAPITAL: M. Č. Lj.

Preuzimanje dijelova teksta ili teksta u cjelini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.capital.ba
Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

    Komentari na članak: Zora Vidović kupila auto od 93.000 KM

    1. Bata iz Banata

      Ja bih joj dao i duplo veći automobil, i skuplji, kada bi ona to zaslužila. Problem je u tome što se ona pretvorila u blagajnika jednog ili maksimalno dva Majmuna, koji su državu pretvorili u privatno preduzeće.
      I muzu li je muzu.
      A ova Lutkica iz Trsta ispunjava njihove želje i usput u vlastiti džep, iki džepove svojih najbližih, gurne po neko milionče.

    2. Mile car

      Jer tako je u mogućnosti