Capital.ba

Plaćajte svoje m:tel račune bez čekanja u redu i bez provizije

14.01.2021. / 13:14

BANJALUKA – U vremenu pandemije u kojem želimo da svaki zadatak obavimo sigurno, bez bilo kakvog rizika, odgovorno i brzo, digitalni kanali komunikacije predstavljaju veliku olakšicu u obavljanju svakodnevnih zadataka.

foto: mtel

Jedan od takvih zadataka je i plaćanje mjesečnih računa. Upravo zbog toga, kao kompanija koja prati vaše potrebe, te nastoji da vam olakša svakodnevicu, m:tel je omogućio plaćanje računa za svoje usluge putem zvaničnog web sajta kompanije. Svakako, računi se mogu platiti i putem elektronskog bankarstva, u oba slučaja veoma jednostavno, brzo i što je najvažnije, iz udobnosti vašeg doma.

Svoje m:tel račune možete izmiriti sa Visa, MasterCard ili Maestro platnom karticom bilo koje banke i to bez provizije u nekoliko jednostavnih koraka. A ukoliko još uvijek niste isprobali online plaćanje, detaljne upute potražite na zvaničnom sajtu kompanije m:tel ili na m:blogu.

Ne zaboravite da svoje račune možete da dobijate svakog mjeseca putem elektronske pošte aktivacijom usluge Račun na mail, a do kraja februara ove godine, ukoliko se prijavite za ovu uslugu putem portala Moj m:tel, očekuje vas i poklon – promo kôd za 2 GB interneta za Pretplata ili Kombinuj brojeve. Mobilni internet možete iskoristiti u roku od 30 dana od trenutka aktivacije kôda.

Zato sve što možete, uradite online!

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!