Capital.ba

Srđan Kondić novi direktor Addiko banke

10.09.2020. / 13:19

BANJALUKA – Nadzorni odbor Addiko banke Banjaluka imenovao je za predsjednika Uprave Srđana Kondića, dosadašnjeg direktora Nove banke, saznaje portal CAPITAL.

srdjan kondić

Na Odluku o imenovanju Kondića saglasnost treba da da Agencija za bankarstvo Republike Srpske. Očekuje se da Kondić upravljanje bankom preuzme od 1. oktobra.

Ostali članovi uprave Addiko banke ostali su isti, kao što je CAPITAL i najavio u tekstu „Addiko banka dobija novu upravu“. Zeleno svjetlo za produženje mandata dobili su članovi Boštjan Pečenko i Žaklina Dimitrijević, dok mandat nije produžen predsjedniku Uprave Mariu Ivankoviću.

Što se tiče Nove banke, Kondića će na mjestu direktora zamijeniti član Uprave Jasna Zrilić koje je na tu poziciju imenovana na period od 90 dana.

CAPITAL: S. Šurlan

Preuzimanje dijelova teksta ili teksta u cjelini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.capital.ba
Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Komentari na članak: Srđan Kondić novi direktor Addiko banke

    1. Miki

      A zasto je dobio otkaz u Novoj banci?

      • Celinac

        Mislim da nije ni dobio otkaz , nego je on napustio.

    2. Goran

      Dobar je on momak, cuva ga veliki brat iz Agencije

    3. zubar

      eto i jovicica u upravu ko mile oci

    4. Banja Luka

      Neka mu je sa srecom, odlazi iz stabilne banke, a dolazi u banku koja je nestabilna, koja u narednom vremenu zatvara vise poslovnica, koja je u stagnaciji vec par godina na trzistu RS, hrabar potez ali mi neznami njegove motive.