Capital.ba

Virtuelne kancelarije u srcu Beograda

14.06.2014. / 7:55

beogradBEOGRAD, Kompanija SEEOFFICES otvorila je novi biznis centar na ekskluzivnoj gradskoj lokaciji, u ulici Knez Mihailova 30 u Beogradu.

Izrađen u skladu sa najnovijim svjetskim standardima opremanja fleksibilnih biznis centara, ovaj prostor namijenjen je svima koji u okviru svog poslovanja nisu uslovljeni konvencionalnom sistematizacijom radnog prostora, navodi se u saopštenju.

U moderno opremljenom enterijeru, ispunjenom najnovijom tehničkom opremom, nalazi se 15 kompletno opremljenih multifunkcionalnih kancelarija, kao i dvije sale za sastanke i konferencije.

Koncept modernih biznis centara predstavlja trend u svijetu i u Srbiji. Prednosti u vidu smanjenja mjesečnih troškova, reprezentativne adrese i profesionalnog nastupa za klijente i dobavljače, mogućnosti outsourcing-a administrativnih usluga, iznajmljivanja sobe za sastanke, virtuelnih i dnevnih kancelarija, kao i event prostora, čine samo neke od benefita koncepta prisutnog i na tržištu Srbije.

“Zahvaljujući uslugama naših fleksibilnih biznis centara, kako u Austriji tako i u Srbiji, naša kompanija je pravi partner svim firmama koje žele da racionalizuju troškove i uz pomoć fleksibilnosti u poslovanju koju im omogućavamo, izgrade profesionalni imidž i primjene visok standard uslova rada“, izjavio je direktor kompanije SEEOFFICES, Konstantin Varendorf.

Otvaranje novog centra predstavlja proširenje dosadašnjeg poslovanja u okviru prostora na 19. spratu Ušće poslovnog centra. Tanjug

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!