Capital.ba

Pokrenuta internet televizija posvećena turizmu na Jadranu

28.11.2007. / 8:55

ZAGREB, Na internet adresi http://www.turistika.tv/” nedavno je počelo emitovanje Adriatic Networka – internet televizije posvećene turizmu zemalja jugoistočne Europe.
 Televizija je zaživjela nakon polugodišnjeg eksperimentalnog rada, a nastala je u cilju brendiranja turističkih destinacija i prezentovanja turističkih potencijala jadranskih zemalja.
Televizija zasada nudi programe posvećene turističkoj promociji Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije i Slovenije, a tim zemljama uskoro bi se trebala priključiti i Albanija.

Share Tweet Preporuči

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!