Capital.ba

Sutra o izvršenju Budžeta institucija BiH za 2011. godinu

11.06.2012. / 12:41

SARAJEVO, Savjet ministara BiH sutra bi trebalo da razmatra Izvještaj Ministarstva finansija i trezora o izvršenju Budžeta institucija BiH i međunarodnih obaveza BiH za 2011. godinu.

Na dnevnom redu sjednice, koja je trebalo da bude održana 6. juna, nalazi se i Nacrt zakona o udruženjima BiH, koji je pripremilo Ministarstvo pravde, najavljeno je iz Savjeta ministara.

Pred Savjetom ministara trebalo bi da se nađe i informacija sa konsultativnog sastanka predsjedavajućeg i zamjenika predsjedavajućeg Savjeta ministara BiH sa direktorima policijskih agencija BiH, te informacija Centralne izborne komisije BiH u vezi s donošenjem odluke o raspisivanju i održavanju lokalnih izbora za 7. oktobar.

Predviđeno je i razmatranje informacije Ministarstva bezbjednosti BiH o sastanku Monitoring tima za provođenje Odluke o bezviznom režimu, kao i informacije Ministarstva odbrane o pripremi implementacionih dokumenata za realizaciju dogovorenih principa o raspodjeli vojne imovine, te prijedloga odluke o smještaju Ministarstva inostranih poslova BiH na lokaciji koja ima status nepokretne vojne imovine.

Pred Savjetom ministara trebalo bi da se nađe Nacrt priloga institucija BiH za redovni godišnji izvještaj o napretku BiH u procesu evropskih integracija za period od 1. septemra 2011. godine, analiza efikasnosti implementacije IPA projekata i problema u vezi sa trošenjem sredstava iz IPA fondova, te pregled svih otkazanih projekata iz državnih paketa IPA od 2007. do 2010. godine.

Početak sjednice zakazan je za 10.00 časova. Srna

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!