Capital.ba

Ponovo iPad i ponovo problemi

03.04.2012. / 19:28

NJUJORK, Na Appleovim forumima korisnici ovih dana imaju million pritužbi na novi iPad.

Od pritužbi o navodnom pregrijavanju novog iPada do najnovijih problema sa Wi–Fi signalom.

Kako prenosi Applelnsider, vlasnici najnovijeg modela iPada naišli su na problem sa Wi–Fi signalom. Ako se uporedi novi iPad sa iPadom prve i druge generacije, novi model navodno ne hvata dobro signal kao njegovi prethodnici, dok se npr. u nekim slučajevima čak ne može pronaći ni Wi–Fi mreža uopšte.

Takođe je određen broj korisnika izjavio kako sa iPhonom i MacBookom Pro nemaju problema sa Wi-Fi signalom, dok je na novom iPadu signal znatno slabiji. I testovi na stranici Speedtest.net kod određenog broja korisnika takođe su pokazali dvostruko slabiju propusnost u odnosu na ostale Appleove uređaje.

Naravno, Apple je probleme poslije mnogobrojnih kritika na račun novog modela iPada priznao, pa je izdao nadogradnju softvera kojom bi pomenuti problemi bili ispravljeni, prenose agencije.

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!