ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Blicnet: Još veće Internet brzine SVIM korisnicima kablovskog Interneta

Objavljeno u OSTALO

BANJA LUKA, Kompanija Blicnet ponovo omogućava korištenje još bržeg Interneta u našim kućama i stanovima. Najavljenim podizanjem Internet brzina na 15/1,5 Mbps u startnom paketu na kablovskoj mreži, ovaj telekom operater od 1.11.2017. godine opet postavlja novi standard za uslugu Interneta.

Naravno, sa povećanjem brzine u startnom paketu, brzine se povećavaju i u drugim kablovskim paketima sa još bržim pristupom Internetu.

Ono što kompaniju Blicnet izdvaja na tržištu je njihova praksa da svi korisnici Interneta na kablovskoj mreži imaju omogućene velike brzine prema visokom standardu.

“Osnovna prednost koju nosi veća Internet brzina jeste ušteda vremena i nesmetano preuzimanje sadržaja sa Interneta, a naročito video fajlova u visokoj rezoluciji. Korisnicima nije svejedno da li će neki sadržaj preuzeti za nekoliko minuta ili nekoliko sati, i da li će se video sadržaj prikazivati sa ili bez smetnji i prekida”, kažu u Blicnetu.

“Takođe je veoma važno da svi naši korisnici mogu nesmetano pristupati na Internet sa više uređaja i koristiti web servise za koje je potrebna brza i stabilna Internet veza”, navode u ovoj kompaniji.

PR

 

Ključne riječi:  , , ,

Komentari |


Komentari (1)

  • Mile Radisic

    pohvalno mada je kod Elte mislim 50
    uglavnom zelim vam puno uspjeha u preuzimanju MTEL korisnika

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

(obavezno)

Pravila komentarisanja

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje, ali sve u granicma pristojnosti, svi bezobrazni i uvredljivi komentari se brišu. Molim da ne dodajete svoje web stranice u sam komentar. Koristite svoje lično ime ili inicijale kako bismo vas bolje upoznali. Vaš prvi komentar biće ručno odobren kako bi spriječili spam, a nakon toga slobodno možete učestvovati. Hvala vam na komentarisanju!

A- A A+