Capital.ba

Sberbank Banja Luka donirala pet računara Medicinskoj školi u Banjaluci

09.12.2019. / 10:17

BANJALUKA, Sberbank Banja Luka nastoji da što više bude uključena u aktivnosti zajednice u kojoj posluje i da učestvuje u društveno odgovornim projektima. S obzirom da je decembar mjesec darivanja, u skladu sa prazničnim raspoloženjem Sberbank Banja Luka je Medicinskoj školi u Banjaluci donirala pet računara, kako bi spremni dokčekali novu 2020. godinu.

Računari su namijenjeni računarskom kabinetu ove škole, a učenicima će omogućiti kvalitetniji i sadržajniji rad.

Vladimir Jagodić, direktor Medicinske škole u Banjaluci  je u ime škole preuzeo računare, te se zahvalio Sberbanci što je prepoznala njihove potrebe, te što je ovom donacijom dala značajan doprinos ovoj školskoj ustanovi u budućnosti. Takođe je istakao da će ovi računari poboljštati proces rada same škole, a učenicima omogućiti sticanje znanja i vještina koje su im neophodne na putu ličnog i profesionalnog razvoja.

Iz Sberbank Banja Luka su naglasili da obrazovanje ima jako važnu ulogu u svakom društvu, i da se trude da svojim donacijama osavremenjuju nastavni proces u mnogim školskim ustanovama u Republici Srpskoj.

Društvena odgovornost je jedno od osnovnih načela poslovanja naše Banke i važan je dio korporativne kulture, a ova donacija predstavlja samo neke u nizu naših aktivnosti humanitarnog karaktera, kroz koje možemo stvoriti bolje i naprednije okruženje za sve nas.

PR

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti