Capital.ba

Sberbank Banja Luka dobitnik nagrade Zlatni BAM za 2021. godinu

20.09.2021. / 11:49

BANJALUKA – Na manifestaciji “Večer bankara” najuspješnijim bankarskim kolektivima u Bosni i Hercegovini  uručena su tradicionalna bankarska priznanja “Zlatni BAM”, koja već 19. godinu, na osnovu godišnjih izvještaja nezavisnih revizora, dodjeljuje finansijsko-poslovni magazin “Banke i Biznis u BiH”.

Sberbank

foto: Sberbank

Sberbank Banja Luka dobitnik je nagrade Zlatni BAM za 2021. godinu, u kategoriji „Poseban doprinos inovacijama u poslovanju sa pravnim licima“.

Sberbank Banja Luka prati savremene trendove u bankarstvu, sa prioritetom praćenja   tehnološkog razvoja i kontinuiranim radom na modernizaciji i unapređenju poslovanja.

Putem digitalizovanih kanala u našim Samouslužnim zonama, klijentima  želimo omogućiti lakše i jednostavnije korišćenje naših usluga u svakom trenutku, na svakom mjestu, i bez dodatnih troškova 24 časa dnevno.

Samouslužne zone su postavljene u poslovnicama Banke ili na izdvojenim lokacijama u kojima se pored bankomata nalaze i uređaji za polog gotovine za pravna lica i Digitalni šalter.

Na uređajima za polog gotovine za pravna lica, klijenti mogu na brz i pozdan način položiti gotovinu u domaćoj valuti, uz omogućen prihvat papirnog novca i kovanica.

foto: Sberbank

Digitalni šalter omogućava klijentima automatizovano izdavanje standardizovanih potvrda i izvoda, plaćanje računa, i obavljanje gotovinskih transakcija.

Veoma smo sretni i ponosni što je i ovaj aspekt našeg poslovanja prepoznat od strane renomiranog magazina i što smo dobitnici ove nagrade. Ovakve nagrade mogu samo biti dodatna motivacija da i dalje radimo na unapređenju digitalnih usluga, kako bi  klijentima olakšali svakodnevicu i pripremili se za izazove koji nas čekaju u budućnosti” izjavio je Gordan Đukić, direktor prodaje i mreže filijala Sberbank  Banja Luka.

PR

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti