Capital.ba

Radionica o pregovaračkim i prezentacijskim tehnikama

12.10.2012. / 12:46

BANJALUKA, U Privrednoj komori Republike Srpske danas i sutra biće održana radionica pod nazivom “Pregovaračke i prezentacijske tehnike i vještine” s ciljem obučavanja zaposlenih u 17 privrednih komora u BiH.

Radionica je prilika da zaposleni u privrednim komorama u BiH unaprijede znanje i vještine u toj oblasti, ali i da razmijene iskustva iz svakodnevnog rada sa kolegama.

Iz Privredne komore Srpske navode da će se tokom radionice učesnici upoznati o detaljima i dobrim praksama u pregovaranju, kao komunikacijskom procesu i steći vještine potrebne da kvalitetno predstave svoje ideje.

“Osim toga, učesnici će imati priliku da u direktnom radu sa predavačima i praktično provjere znanje i vještine stečene tokom radionice”, navodi se u saopštenju Privredne komore Srpske.

Dvodnevnu obuku vodiće Iva Bihler i Matilda Bulić iz “Ciceron komunikacija” iz Zagreba.

Radionica se održava u okviru projekta “NET”, kojim je predviđeno da do kraja godine bude organizovano ukupno sedam radionica u Banjaluci, Trebinju, Zenici, Bijeljini, Sarajevu, Brčkom i na Vlašiću.

Tematski radionice obuhvatiće različite oblasti i vještine potrebne zaposlenima u privrednim komorama za njihov svakodnevni rad, kao što su vještine pregovaranja i prezentovanja, motivacija, rad sa medijima, konsultantske vještine, rad sa klijentima, lobiranje, harmonizacija sa EU.

Predavači na ovim radionicama dolaze iz eminentnih konsultantskih kuća koje se bave specijalizovanim obukama. Srna

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti