Otvoreni šesti”Gastro susreti”
26.07.2015. / 16:12
PELAGIĆEVO, Ministar industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić otvorio je danas na jezeru u Pelagićevu “Gastro susrete”, koji se šesti put održavaju u ovoj opštini, s ciljem promocije gastro-turističkih potencijala Posavine.
Đokić je, obraćajući se okupljenim zvanicama, rekao da je namjera Vlade Republike Srpske i opštine Pelagićevo da na ovoj manifestaciji okupi što veći broj privrednika.
“To treba da bude doprinos ukupnom razvoju ovog područja. Naravno, Posavina ima i drugih prednosti koje će Vlada Srpske i dalje podržavati i na njima praviti još bolje rezultate“, dodao je Đokić.
On je istakao da Vlada Srpske podržava i druge razvojne uspjehe koje ostvaruje opštinska administracija u Pelagićevu na čelu sa načelnikom Simom Stakićem.
Otvaranju “Gastro susreta” prisustvovali su i ministar rada i boračko-invalidske zaštite Milenko Savanović i ministar trgovine i turizma Srpske Predrag Gluhaković.
Na ovoj manifestaciji, koja je organizovana u okviru obilježavanja “Ilindanskih svečanosti”, učestvuje više od 20 izlagača, a izložena su tradicionalna jela sa područja Posavine.
U umjetničkom dijelu programa nastupiće kulturno-umjetnička društva iz Ugljevika, Gradiške, Banjaluke. Srna
Tagovi: gastro susretipelagicevoturisticki potencijali
Povezane vijesti
Službenik ukazao na nezakonitosti, pa okrivljen za nanošenje štete ugledu opštine
Komentari
Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]