Capital.ba

Otvorena filijala Nove banke u Mrkonjić Gradu

13.11.2019. / 11:49

MRKONJIĆ GRAD, Nova filijala Mrkonjić Grad otvorena je u utorak je na adresi Sime Šolaje bb, trinaesta filijala po redu i šezdesetsedma poslovnica Nove banke.

Poslovnicu su svečano otvorili predsjednik Uprave Nove banke Srđan Kondić I načelnik opštine Mrkonjić Grad Divna Aničić,.

Filijala Mrkonjić Grad ima 220 metara kvadratnih moderno uređenog i funkcionalnog prostora, gdje građani i pravna lica mogu da koriste sve usluge koje nudi Nova banka.

“Prepoznali smo potrebu postojećih klijenta koji poslovno i teritorijalno gravitiraju na području Opštine Mrkonjić Grad, ali, istovremeno, cilj nam je poželjeti dobrodošlicu, te kvaltetom usluge i odnosom prema klijentima privući nove saradnike i korisnike naših proizvoda i usluga”, izjavio je povodom otvaranja predsjednik Uprave Srđan Kondić.

Praksa društvene odgovornosti Nove banke razvijala se paralelno sa širenjem poslovne mreže, u svakoj lokalnoj zajednici u kojoj posluje. Otvaranje Filijale Mrkonjić Grad bila je prilika da Banka učestvuje u projektu izgradnje dječijeg igrališta koje realizuje Opština Mrkonjić Grad, u saradnji sa JU kulturno-sportski centar “Petar Kočić”, sufinansiranjem u iznosu od 3.000,00 KM.

Nova banka je jedna od vodećih banaka na tržištu Bosne i Hercegovine i ove godine obilježava 20 godina uspješnog poslovanja. Ulaganjem u dostupnost usluga i adekvatnim odgovorima na zahtjeve fizičkih i pravnih lica postiže svakodnevni rast broja klijenata koji joj ukazuju povjerenje koristeći kako tradicionalne bankarske usluge, tako i nove proizvode koji su u skladu sa standardima savremenog bankarstva.

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti