Capital.ba

Gordan Pehar novi direktor UniCredit Bank Banja Luka

21.07.2016. / 15:11

gordan pehar

BANJALUKA, Novi direktor UniCredit Bank Banja Luka od 1. avgusta biće Gordan Pehar jer dosadašnji direktor Dalibor Ćubela preuzima funkciju direktora UniCredit Bank.

Pehar, dosadašnji je član Uprave i izvršni direktor za Upravljanje finansijama UniCredit Bank. Karijeru u UniCreditu započeo je 2002. godine.

Pehar je funkciju direktora Planiranja i kontrolinga preuzeo je 2008. godine, a od 2009. godine obavljao je funkciju člana Uprave i izvršnog direktora za Upravljanje financijama UniCredit Bank.

Tokom 2013. godine, bio je zadužen i za Upravljanje rizicima.

 

Ćubela direktor UniCredit Banke 

Dalibor CubelaĆubela se timu UniCredita pridružio 2001. godine kao direktor Marketinga UniCredit Zagrebačke banke. Za vrijeme rada u UniCreditu stekao je ekspertizu u područjima komercijalne podrške proizvodima Korporativnog bankarstva, poslovanja sa srednjim preduzećima, te upravljanja rizicima. Od 2009. godine obavljao je funkciju člana Uprave i izvršnog direktora za Upravljanje rizicima UniCredit Bank, a 2013. godine imenovan je za direktora UniCredit Bank Banja Luka, navodi se u saopštenju za javnost.

 

Vlaho direktor maloprodaje za Centralnu i Istočnu Evropu

Ivan VlahoTrenutnog direktora UniCredit Bank Ivana Vlahu, Grupa UniCredit imenovala je na funkciju direktora Maloprodaje UniCredita za Centralnu i Istočnu Evropu.

UniCredit Bank je pod vodstvom Ivana Vlahe ostvarila izvanredne poslovne rezultate i učvrstila vodeću poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine. Zahvaljujući svojim izuzetnim liderskim vještinama, sveobuhvatnom stručnom znanju i iskustvu, te poznavanju finansijskog tržišta, Vlaho će dati poseban doprinos poslovanju UniCredita u regiji Centralne i Istočne Europe, saopšteno je iz UniCredit Banke.

Upravi UniCredit Bank pridružit će se i Slaven Rukavina, koji će preuzeti funkciju izvršnog direktora za Maloprodaju UniCredit Bank.

Rukavina će na poziciju izvršnog direktora za Maloprodaju UniCredit Bank preći sa dosadašnje pozicije izvršnog direktora za Maloprodaju UniCredit Bank Banja Luka. Rukavina se pridružio UniCreditu 2001. godine. Tokom dvanaest godina rada u Zagrebačkoj banci i obavljanja rukovodećih funkcija stekao je značajno bankarsko iskustvo na polju Maloprodaje. Dužnost izvršnog direktora za Maloprodaju i člana Uprave UniCredit Bank Banja Luka preuzeo je 2012. godine.

 

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti