Capital.ba

Nova banka uručila donaciju Udruženju građana „Mozaik prijateljstva“

01.08.2022. / 13:29

BANJALUKA – Banjolučko Udruženje građana „Mozaik prijateljstva“ svakodnevno priprema stotine obroka za korisnike javne kuhinje, a u Novoj banci je prepoznalo stalnog partnera koji kontinuirano podržava njegov rad. Uručena donacija je realizovana na osnovu iskazanih potreba od strane Udruženja i korisnika njegovih usluga.

Donacija koju smo dobili od Nove banke je došla u pravom trenutku i ona je baš usmjerana na pripremu dnevnog obroka. Pomoći da ljudi imaju obrok nije nimalo jednostavno i zato dugujemo veliku zahvalnost Novoj banci“, istakao je Miroslav Subašić ispred udruženja „Mozaik prijateljstva“.

Nova banka svojim iskrenim i prijateljskim odnosom pristupa društvenoj zajednici i već godinama se takav odnos održava sa Udruženjem građana „Mozaik prijateljstava“.

Naše opredjeljenje će i u budućnosti biti podrška za „Mozaik prijateljstva“, ali i slična udruženja koja se bave humanitarnim radom. Istovremeno duboko vjerujem da će naš gest biti primjer i potaknuti druge da pruže podršku i pomoć onima kojima je najpotrebnija, zaključio je Stefan Pajić, rukovodilac korporativnih komunikacija.   PR

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti