ENERGETIKArs.com Prvi poslovni portal u Republici Srpskoj - CAPITAL.BA

Iz Ministarstva finansija BiH „leti“ 100.000 KM

Objavljeno u FINANSIJE

SARAJEVO – U Ministarstvu finansija i trezora BiH u iduće dvije godine planiraju da za kupovinu avionskih karata potroše više od 100.000 KM, a traže i da za svako planirano putovanje biraju između tri avio prevoznika.avio karta

U toku je tender za pružanje usluga posredovanja u prodaji avionskih karata, a okvirni sporazum zaljučuje se na razdoblje do dvije godie. Procijenjena vrijednost javne nabavke je 95.000 KM bez PDV-a, odnosno 111.150 KM sa PDV-om.

Dobavljač je dužan da dostavlja avio karte po zahtjevu Ministarstva finansija i trezora BiH, da obezbijedi informacije o redu letenja i cijenama, ponudi najbolje veze i najbrže dalje konekcije putovanja.

Pored toga, dobavljač je dužan da osigura i alternativne rute u okviru opis putovanja, a Ministarstvo će prilikom svakog naručivanja karata naznačiti da li se radi o biznis ili ekonomskoj klasi.

Po svakom zahtjevu koji dobije od Ministarstva, dobavljač je dužan da dostavi najmanje tri opcije putovanja za traženu destinaciju u traženom periodu, a od najmanje tri različita avio prevoznika po najnižim raspoloživim cijenama.

Ministarstvo zahtijeva i da kod dobavljača karata ima prioritet i mogućnost kontakta 24 sata.

Ko će sve putovati i gdje u okvirnom sporazumu je predviđeno da bude tajna.

„Podaci koji se tiču realizacije okvirnog sporazuma povjerljive su prirode i kao takvi predstavljaju poslovnu tajnu za Ugovorno tijelo. Ugovorne strane su saglasne da dokumente, podatke i informacije u vezi sa realizacijom okvirnog sporazuma tretiraju kao poslovnu tajnu“, navedeno je u tenderskoj dokumentaciji.

Tender je otvoren za dostavu ponuda do 5. novembra, kada će biti i otvaranje ponuda.

Garancija za uredno izvršenje ugovora iznosi 10 odsto vrijednosti okvirnog sporazuma, a ponuđač je dužan dostaviti bezuslovnu bankarsku garanciju.

CAPITAL: S. Šurlan

Ključne riječi:  , , , , ,

Komentari |


Komentari (0)

  Komentariši

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  (obavezno)

  Pravila komentarisanja

  Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje,

  Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

  Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu info@capital.ba

  A- A A+