Capital.ba

Igor Radojičić novi član uprave Jarićevog „Planet softa“

03.10.2022. / 12:27

BANJALUKA – Bivši gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić novi je član uprave preduzeća „Plante soft“ u vlasništvu Vedrana Jarića.

Igor Radojičć

Foto: Facebook Igor Radojičić

„Vrijeme je za novi profesionalni izazov i novi početak. Hvala grupaciji ’Planet soft’ na pozivu da se pridružim timu kao član uprave grupe. Od 1. oktobra stupam na poziciju člana Upravnog odbora grupe ’Planetsoft’, za strateški razvoj, nova tržišta i nove proizvode, te unutrašnju koordinaciju“, napisao je Radojičić danas na svom Facebook profilu.

Napisao je i da će nastojati da doprinese daljem razvoju ove regionalne kompanije, osvajanju novih tržišta i novih proizvoda u savremenim tehnologijama, te proširenju uspješnog poslovanja

„Radujem se novom početku. Za studente Elektrotehničkog fakulteta ostajem i dalje u nastavnom procesu na fakultetu“, naveo je Radojičić.

Da je Radojićić novi član „Planetsofta“ za CAPITAL je potvrdio i vlasnik kompanije Vedran Jarić.

„Tim ’Planet softa’ od danas je još jači jer imamo značajno pojačanje. Zadovoljstvo nam je što se grupaciji ’Planet softa’ i našem uspješnom timu pridružio Igor Radojičić, novi član uprave. Njegova stručnost i profesionalizam će, sigurni smo,  doprinijeti daljem razvoju i uspješnom poslovanju naše IT kompanije. U rješenja koja implementiramo, unosimo puno energije, truda i visoku profesionalnost, a tu viziju smo prepoznali i kod gospodina Igora Radojičića, te smo ga pozvali da nam se pridruži i drago nam je što je prihvatio”, kazao je Jarić.

Igor Radojičić, dugogodišnji član SNSD-a, povukao se iz političkog života nakon poraza na lokalnim izborima 2020. godine.

Nezadovoljan gubitkom najvećeg grada Srpske, predsjednik SNSD-a Milorad Dodik tada je u izbornoj noći raspustio Gradski odbor ove stranke na čijem se čelu nalazio Radojičić.

Radojičić je nakon toga počeo da radi na ETF-u, a sve manje se pojavljivao u javnosti i na političkim događajima.

CAPITAL: M. Lj.

Preuzimanje dijelova teksta ili teksta u cjelini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.capital.ba
Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

    Komentari na članak: Igor Radojičić novi član uprave Jarićevog „Planet softa“

    1. neko

      E moj Igore, smiju ti se ljudi. Politika, njiva, Etf, uprava. Ne bih se iznenadio da te sutra vidim na pijaci da prodaješ kajmak ili da voziš taksi.