Capital.ba

Teslić izlazi na autoput?

30.09.2022. / 8:00

BANJALUKA  – Ministarstvo saobraćaja i veza Republike Srpske razmatra tri moguća rješenja da bi i Teslić izašao na auto-put “9. januar”, rekao je sinoć ministar Nedeljko Ćorić.

koridor

FOTO: Pixabay

Ćorić je naveo da će Teslić morati da ima rješenje koje će ga približiti auto-putu i Koridoru “Pet ce”.

Razmatramo tri moguća rješenja i kada budemo uradili idejno rješenje i projekat vidjećemo koje je najbolje i najpovoljnije za sam Teslić“, rekao je Ćorić.

On je dodao da će se konačna odluka donijeti u saradnji sa stanovnicima Teslića, saopšteno je iz Ministarstva saobraćaja i veza Republike Srpske.

Siguran sam da idemo u tom pravcu. Teslić neće ostati u nekom zapećku, Teslić će sigurno biti na auto-putu“, zaključio je Ćorić.

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

    Komentari na članak: Teslić izlazi na autoput?

    1. Dejo

      Kakva šuplja priča.
      Teslić će nakon izgradnje petlje Karuše na Koridoru 5C biti udaljen 20km od autoputa.
      Potpuno je suludo pričati o nekoj dionici autoputa koja će se pružati u neposrednoj blizini Teslića.

      • Obećanje ludom radovanje

        Od 2015. godine Derventa i Stanari zvanično traže priključak na autoput “9. januar”. Dočekali su juče, nakon sedam godina?!, da im ministar saobraćaja još jednom zvanično obeća početak izgradnje petlje, i to naravno, sljedeće godine…

        • Dejo

          Zahtjevi vezani za Derventu su potpuno nebulozni.
          Derventa je magistralnim putevima direktno vezana na petlje Tovira i Prnjavor.
          Nakon izgradnje autoputa Johovac – Vukosavlje imaće i direktnu vezu regionalnim putem na petlju Podnovlje.
          Ko ide iz Dervente na Zapad uključuje se na Prnjavor. Ko ide iz Dervente na sjeveroistok uključuje se na Podnovlje. Ko ide iz Dervente na jugoistok uključuje se na Toviru.
          Šta je problem?