Capital.ba

Iz Banjaluke za Egipat i tokom zimske sezone

14.08.2022. / 11:40

BANJALUKA – Avio-linija Hurgada-Banjaluka-Hurgada biće nastavljena i tokom zimske sezone letenja, rekla je Srni portparol preduzeća “Aerodromi Republike Srpske” Sanela Kasalović.

Aerodromi RS

foto: facebook/aerodromi RS

Kasalovićeva je istakla da je saradnja sa kompanijom “Er Kairo” nastavljena, tako da će direktna avio-linija iz Banjaluke za Egipat saobraćati i poslije ljetne turističke sezone, i to jednom sedmično, odnosno petkom.

Ona je naglasila da je dogovoreno povezivanje banjalučkog aerodroma sa auto-putem, što podrazumijeva osposobljavanje priključka na auto-put, te da je ovo složen proces, ali i da se realizacija očekuje u skorije vrijeme.

Kasalovićeva je podsjetila da sa banjalučkog aerodroma redovne linije trenutno imaju četiri avio-kompanije “Rajaner”, “Vizer”, “Er Srbija” i “Er Montenegro” koje putnike prevoze do brojnih evropskih gradova, kao što su Brisel, Geteborg, Memingen, Beč, Milano, Bergamo, Štokholm Arlanda, Ninberg, Dortmund, Bazel Mulhaus, Malmo, Štokholm Skavsta, Hamburg, Tivat i Beograd.   Srna

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!