Capital.ba

Šuput imenovan za direktora Agencije za bankarstvo RS

06.07.2022. / 11:35

BANJALUKA – Narodna skupština Republike Srpske izabrala je danas Srđana Šuputa za direktora Agencije za bankarstvo RS, dok je za njegovog zamjenika imenovan Srđan Travar, na mandat od po pet godina.

šuput

Foto: RTRS

Za člana Upravnog odbora Agencije za bankarstvo imenovan je Dejan Кusturić, direktor Fonda zdravstvenog osiguranja RS.

Agencija je ostala bez direktora nakon što je Rade Rastoka smijenjen sa te pozicije krajem februara, a ovom institucijom od tada rukovodi vršilac dužnosti zamjenika direktora Srđan Šuput.

Poslanici su danas imenovali i Milenka Кrajišnika za predsjednika Fiskalnog savjeta RS dok su za članove imenovani Branka Кrsmanović i Biljana Srdić Gojković.

CAPITAL

Preuzimanje dijelova teksta ili teksta u cjelini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.capital.ba
Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

    Komentari na članak: Šuput imenovan za direktora Agencije za bankarstvo RS

    1. Goran

      Mislio sam komentarisati, ali neću.

      • Marko

        A Dragiša?

    2. Gogi

      Cestitam svima, a posebno Mladenu Milanovicu Kaji! Postavljanjem Kusturica zaokruzio je pobjede u ovoj godini i osvojio jedino sto mu je falilo da ovlada finansijskim i javnim sektorom RS. Ako je Indonezija pokazala interes za IS MMS code-a sramota je da ne pokaze i ABRS, a onda lagano idemo dalje. Samo jako!

    3. Koks

      Ima li nekih novih zvijezda na finansijskom nebu RS?!

      • za izguba urosa

        ima. padalice.